Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

(video) 10 motive sa alegi Synapsa ERP pentru activitati in constructii

{alt}

Companiile de construcții sunt organizații complicate, cu multe piese în mișcare, iar a conduce una este ca și cum ai dirija mai multe orchestre simultan. Trebuie să gestionezi forța de muncă, echipamentele, materialele și uneltele, să urmărești facturile și plățile, să estimezi corect și să licitezi pentru contracte, să menții locurile de muncă pe drumul cel bun și sub buget și să faci față tuturor curbelor de-a lungul drumului.


Fără ajutorul unui sistem informatic bun, este ușor ca situația să devină foarte greu de stăpânit. Iată 10 motive pentru a alege Synapsa ERP.
.1. Devize-ofertă

Generează devizul în baza normelor din nomenclatorul propriu. Creează oferta cu aspect profesional și trimite-o clientului direct pe e-mail.

2. Managementul proiectelor

Deschide oricâte proiecte simultan. Synapsa te ajuta să ai o evidență precisă, separată pentru fiecare.

3. Planificare

Planifică lucrările în timp. Alocă personalul și utilajele. Planifică achiziția de materiale.

4. Lanțul de aprovizionare

Gestionează achizițiile, generează și stochează documentele, începând de la necesitate și până la recepția materialelor și serviciilor.

5. Operare automată a achizițiilor prin OCR

Operează rapid facturile de achiziție prin recunoașterea automată a datelor din facturile scanate.

6. Gestiune detaliată, stocuri precise

Înregistrează și produce documentele necesare pentru orice mișcări de gestiune: niruri, bonuri de consum, retururi, custodii, rezervări, etc.

7. Costuri cu utilajele. Integrare GPS

Calculează costurile cu utilajele alocate pe fiecare proiect, în funcție de foile de parcurs și  toate cheltuielile înregistrate, inclusiv combustibili, reparații, asigurări, certificări, amortismente.

8. Contabilitate integrată, completă, până la bilanț și declarația SAF-T

Mai mult de 80% din tranzacțiile economice din firmă se pot contabiliza instant, automat, în bază de șabloane. Astfel, toată echipa poate participa la introducerea datelor, ușurând munca în departamentul de contabilitate și generând rezultate financiare la zi.

9. Resurse umane, pontaje și salarii

Generează documente de personal în bază de șabloane. Generează organigrama. Înregistrează pontajele pe lucrări. Calculează salariile și declarația unică.

10. Tehnologie modernă. Toată echipa, simultan, de oriunde

Mediu de lucru diferit în aplicație, pentru fiecare utilizator. Astfel, fiecare poate participa, având acces la datele aferente postului său.

Synapsa este aplicație web și o poți deschide în browser, pe orice dispozitiv. Nu e nevoie să instalezi nimic pe calculatoare. Bucură-te de libertate de mișcare.


Synapsa este instrumentul perfect pentru organizarea și controlul activității.

Alege Synapsa!