Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

3 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un instrument de gestionare a sarcinilor

{alt}


În această perioadă de pandemie, în care lucrul de acasă sau lucrul de la distanță a devenit o normă, pentru orice firma, fie că este mică sau mare, este dificil să țină sub control progresul multor sarcini și proiecte.

Un instrument de gestionare a sarcinilor dă o mână de ajutor. Un astfel de sistem nu numai că ajută companiile să aloce resursele în mod corespunzător și să le monitorizeze performanța, dar le permite și angajaților să-și gestioneze timpul și efortul.

Un instrument de gestionare a sarcinilor bogat în funcții și ușor de utilizat vă permite afacerii tale să obțină un avantaj competitiv, respectând în mod eficient toate termenele limită și menținând eficiența angajaților.

Iată primele 3 motive pentru care ar trebui să integrezi aplicația de gestionare a sarcinilor în sistemul tau de afaceri.


1. Îmbunătățește colaborarea și coordonarea

Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui instrument de management al sarcinilor este că îmbunătățește colaborarea între diverse echipe intra și inter-departamentale care lucrează pentru a îndeplini o sarcină comună.
Indiferent dacă proiectul este mare sau mic, fiecare membru al echipei are un anumit rol și responsabilitate. Pentru o execuție fără probleme și o implementare în timp util a proiectului, este imperativ să vă asigurați că fiecare membru rămâne conectat intern.
Un instrument de gestionare a sarcinilor ține pe toată lumea conectată și îmbunătățește colaborarea. Membrii echipei își pot împărtăși cu ușurință întrebările sau actualizările de stare cu persoana potrivită pentru a primi ajutor imediat.
Software-ul de gestionare a sarcinilor permite, de asemenea, echipei să partajeze fișiere, documente și să țină toată lumea la curent.
Aplicatia transmite automat mailuri si optional sms-uri de alertare si notificare.

2. Consolidează fluxul de lucru al echipei

Menținerea întregii echipe într-o buclă este o sarcină destul de mare, dar instrumentul de gestionare a sarcinilor face totul simplu. Instrumentul poate acționa ca o platformă care reunește fiecare membru al echipei și îi face să lucreze împreună.
Managerul de proiect poate urmări cu ușurință activitățile diferiților membri ai echipei și poate verifica poziția în timp real a sarcinilor atribuite.
Synapsa contine posibilitatea definirii de sabloane de flux, cu ajutorul carora se pot modela circuite de aprobare si executie.

3. Monitorizarea continuă a sarcinilor

O firma trebuie să urmărească performanța proiectelor în fiecare etapă pentru a obține succesul pe termen lung și pentru a asigura livrarea la timp. Instrumentul de management al sarcinilor monitorizează fiecare sarcină pentru a atinge acest obiectiv fără probleme.
De asemenea, conducerea companiei poate monitoriza continuu fiecare etapă a proiectului prin intermediul acestui instrument.

Synapsa Task Management este un instrument personalizat de gestionare a sarcinilor care permite companiei tale să gestioneze eficient toate sarcinile în această perioadă tulbure și chiar și în epoca post-covid.

Integrare cu ERP si CRM

Aceast aplicatie este integrata cu Synapsa cloud ERP & CRM, care acopera ariile: Managementul Relatiei cu Clientii, Financiar & Contabilitate, Gestiune, Aprovizionare, Productie, Mentenanta, Managemenul Resurselor Umane, Organizare & Administrare, Analiza & Raportare.

Din setul de aplicatii de Organizare & Administrare mai fac parte: Registratura, Managementul documentelor, Administrarea accesului, Tablou de bord.