Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Ce au in comun E-Factura, SAF-T si Managementul proiectelor?

{alt}
În multe firme, mai ales în această perioadă, este momentul de a lua decizii cu privire la programele informatice folosite, pentru că cele existente nu mai fac față necesităților:
  1. fiscale
  2. operaționale
  3. de management.

Synapsa ERP rezolvă TOATE aceste necesități si astfel nu este nevoie să mai lucrați cu mai multe programe care nu "vorbesc" între ele.

1. După cum stiți, printre noutățile fiscale, se numără:
- E-factura, ce trebuie transmisă, începând cu 01.01.2024 către toti clienții persoane juridice, pentru tranzacțiile din Romania, în termen de 5 zile de la emitere.
- SAF-T, declarație complexă, ce conține foarte multe elemente din baza de date ERP, obligatorie pentru firmele mijlocii si mari. Vedeti aici daca va încadrati.

2. Pentru a rezolva necesitățile operaționale, în Synapsa găsiți 25 de module ce conțin diverse fluxuri de automatizare a proceselor de achiziție, gestiune, contractare, facturare, livrări, execuție lucrări si multe altele.
Toate tranzacțiile se si contabilizează automat.

3. În acelați timp, Synapsa conține funcțiuni avansate pentru urmărirea activității pe proiecte, lucrări si tipuri diverse de centre de cost, oferind echipei de management rapoarte statistice dar si detaliate în timp real.

Iar toate acestea sunt într-o singură bază de date, o singură "versiune de adevăr".


Mai mult, Synapsa este online, în web + mobil si are o interfață modernă si plăcută.


Ce au în comun E-Factura, SAF-T și Managementul proiectelor?
Se bazează pe date ce pot coexista în aceeași bază comună.
De ce n-ar fi toate conectate?