Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Ce inseamna SaaS?

{alt}

Termenul SaaS reprezinta acronimul pentru Software as a Service.


In traducere libera, Software ca un Serviciu reprezinta un mod de implementare al unei solutii software prin intermediul careia se ofera acces de la distanta la un set de aplicatii. Solutiile Saas reprezinta o alternativa practica pentru toate categoriile de firme, de la mici si mijlocii pana la companiile cu mii de angajati. Acest tip de serviciu poate fi foarte usor adoptat de catre companii, deoarece nu necesita intretinere si investitii in hardware si personal suplimentar.


Prin aceasta metoda puteti accesa prin internet aplicatiile Synapsa gazduite pe serverele noastre. Aveti nevoie numai de un dispozitiv cu browser conexiune la internet.


Aplicatiile online sunt utile mai ales firmelor in care personalul este mobil si exista nevoia de a colabora in echipa de la distanta.

Pentru firmele din acesta cetegorie care nu isi permit sa investeasca intr-un sistem propriu, Saas este cea mai buna solutie.


Care sunt avantajele acestui sistem?

  • Nu este nevoie sa achizitionati server propriu
  • Nu este nevoie sa achizitionati sisteme de operare pe calculatoarele de lucru (puteti lucra pe sisteme de operare free)
  • Nu este nevoie sa achizitionati licente de baze de date si licentele de aplicatii ERP
  • Nu aveti nevoie de personal IT specializat pentru intretinere
  • Puteti utiliza sistemul online de pe orice dispozitiv inteligent
  • Folositi intreaga capacitate a unui ERP complex, platind doar un abonament lunar