Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Chemoil Impex implementeaza Synapsa

{alt}


"CHEMOIL IMPEX, infiintata in anul 1991, acumuleaza peste doua decenii de experienta in domeniul echipamentelor pentru depozitarea, procesarea si distributia produselor petroliere. Activitatea firmei vizeaza in principal livrarea, instalarea si mentenata echipamentelor pentru depozite de produse petroliere, rafinarii, rampe de incarcare-descarcare produse petroliere si statii de distributie carburanti.

Avand in vedere concurenta in continua crestere, firma s-a orientat la selectarea tehnologiilor si echipamentelor cele mai moderne importate de la firme de top din Germania, Italia, Austria, Anglia, Elvetia si Franta.

Pentru derularea in bune conditii a activitatii de intretinere Chemoil, pe langa locatia din Bucuresti, detine mai multe reprezentante regionale la Brasov, Iasi, Piatra Neamt, Arad, Botosani, Bacau, Isalnita-Craiova, Giurgiu. Flota echipajelor de interventie este compusa din 30 de autovehicule, toate dotate cu truse de scule, piese de schimb si monitorizate prin GPS."Chemoil Impex implementeaza Synapsa incepand cu ianuarie 2022.

Aplicatiile Synapsa utilizate: CRM, Contabilitate, Financiar, Gestiune, Resurse umane si Salarii, Sarcini si Proiecte, SAF-T.

Focusul este pe evidentierea activitatii pe proiecte:
  • evidenta cheltuielilor si veniturilor - atat cele direct repartizate, cat si cele indirecte.
  • stadiul lucrarilor
  • monitorizarea activitatii echipelor de teren
  • stadiul de facturare si incasare
 

Aflata in lista "contribuabililor mijlocii", implementeaza Synapsa SAF-T, pentru a incepe transmiterea declaratiei de la 1 ianuarie 2023.