Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

De ce sa lucrezi in vanzarea de software Synapsa: 5 motive de luat in considerare

{alt}
Synapsa Cloud Solutions


Te gandesti să intri în vânzările de software? Nu există moment mai bun decât acum. Cererea de software este mare in toate industriile, de la comert si servicii până la constructii si agricultură.
Software-ul este cea mai minunata marfa inventata pana acum. Spre deosebire de produsele fizice, poate fi livrat fara sa fie transportat si spre deosebire de servicii, poate fi vazut si testat fara a implica niciun cost direct.
Iată 5 motive esentiale pentru care ai putea sa te gandesti sa lucrezi in vânzările de software, impreuna cu Synapsa.


1) Timp


E clar ca pentru a obtine ceva, e nevoie sa oferi altceva in schimb. Si este deasemenea clar ca cel mai scump ne costa sa ne schimbam timpul contra bani. Oamenii de vanzari stiu foarte bine asta (si de aceea, ei sunt “o specie aparte”), pentru ca in vanzari, mai mult decat in orice alt domeniu, nu conteaza cat timp consumi ci ce rezultate ai.


Daca iti indeplinesti targetul pe 1 ale lunii, iti poti lua restul de 30 de zile de vacanta, daca asta vrei.

Targetul de vanzari Synapsa poate fi atins in multe feluri, prin produse scumpe sau ieftine, astfel incat poti alege cu care te simti mai confortabil.2) Bani


Unele vanzari implica mult mai multa pricepere si influenta – decat munca! Munca este felul “greu” de a face lucrurile si este singura metoda daca (sau pana ce) nu ai destula pricepere, incredere si influenta.


Produsele software sunt mai complexe decat multe alte tipuri de produse, fie ele livrabile sau servicii.


Priceperea de a vinde produse mai sofisticate si mai ales catre firme, necesita un nivel ridicat de intelegere a proceselor, capacitatea de a intelege problemele cu care se confrunta clientul potential si abilitatea de a raspunde cu solutia potrivita.


Rezolvarea problemelor dintr-o firma poate genera: stoparea pierderilor intr-un anumit domeniu sau castiguri substantiale in altele. Cu cat firma e mai mare, cu atat si ordinul de marime al problemelor – si implicit recompensa pentru rezolvarea lor.


Concluzie: priceperea de a da solutii firmelor pentru rezolvarea problemelor pe care le au, prin software, este bine remunerata.


Synapsa are un plan de bonusuri generos.

3) Un produs excelent


Synapsa e un produs excelent


Synapsa este un soft modern care arata bine, se misca bine si contine toate functiunile pentru a fi cel mai potrivit sistem ERP pentru firmele medii din Romania, intr-o variata gama de industrii.


Necesar in orice firma


Orice firma are nevoie de un sistem informatic ERP. Statul roman a ajuns la aceasta concluzie cand a impus obligativitatea declaratiei SAF-T pentru orice firma – incepand cu cele mai mari, apoi de anul acesta pentru cele medii, iar din 2025 pentru toate. Declaratia SAF-T este atat de complexa incat NU SE POATE GENERA IN LIPSA UNUI ERP.


Orice firma si-l poate permite


Synapsa se poate folosi atat On Premise (licenta cumparata) cat si SaaS (serviciu in baza de abonament), iar pretul este calculat in functie de anvergura firmei – ceea ce face vanzarea posibila pentru orice firma, de la un start-up la o companie cu mii de salariati. 

4) Libertate de miscare


N-ai nevoie de mostre ale produsului si de niciun material fizic. N-ai nevoie de intalniri fizice. N-ai nevoie de documente fizice. Nu esti legat de locatie sau timp.


Totul este online, atat produsul cat si materialele informative. Ai nevoie doar de internet (si, din fericire, Romania este raiul internetului – bun, ieftin, omniprezent). Poti face demonstratii online, clientul potential poate primi si el cont demo pentru testare, iar procesul de contractare si incasare este si el in intregime prin mijloace electronice.


 

5) Mediul social


Produsele inteligente pot fi vandute de oamenii inteligenti. Oricine poate vinde cartofi, daca are marfa rezonabila si este in locul potrivit. Dar desi se spune ca un om de vanzari priceput poate vinde la fel de bine atat cartofi cat si avioane, este evident ca in procesul de vanzare intervin alte abilitati si alt mediu.


Intrucat soft-ul folosit intr-o firma este extrem de important pentru desfasurarea activitatii, decizia de cumparare este luata la nivelul cel mai inalt. Acestia sunt oamenii cu care vei vorbi in fiecare zi. Chiar daca procesul de vanzare incepe cu persoane ce nu sunt factori de decizie, cel mai adesea se va urca peste nivelul de middle management.


Dupa cum stii, oamenii pe care ii intalnesti, felul in care alegi sa iti petreci fiecare zi si fiecare ora de munca iti influenteaza viata.

Este pentru tine?


Este pentru tine daca se indeplineste cel putin una din conditiile de mai jos:


1. Lucrezi in vanzari si te tenteaza ideea de a vinde software pentru firme, pe baza permanenta sau part time.


2. Lucrezi intr-un domeniu conex, datorita caruia ai o retea de clienti sau prospecti, din care multi pot fi interesati de achizitia unui software ERP, astfel incat poti obtine cu usurinta venituri din vanzarea Synapsa.Q&A


Q: Agentul primeste o lista de contacte?


A: Nu. Agentul isi intretine propria lista de contacte.


(Aceasta colaborare nu este in scopul precalificarii listelor de prospecti. Pentru precalificarea listelor de prospecti nu este nevoie de pricepere in vanzari ci de o munca robotica, necalificata si evident platita cu salariu mic: agentul suna si, daca apuca, pune cele 3 intrebari din lista. Aceasta munca va fi cu siguranta preluata prin sisteme robotice, de indata ce vor deveni suficient de flexibile si amabile cu clientul si mai ieftine decat munca umana).Q: Care este procentul din vanzari?


A: Pana la 25% pentru vanzari sau 10% pentru referintele calificate.

Planul detaliat este clarificat la inceperea colaborarii.


 

Q: Care sunt preturile Synapsa?


A: Preturile pentru Software as a Service sunt publicate in permanenta in site (www.synapsa.ro)


Preturile pentru On Premise nu pot fi publicate de nicio firma care produce sau comercializeaza software ERP pentru firme peste o anumita anvergura, intrucat proiectele pot varia foarte mult.

 


Q: Cum ajuta Synapsa in procesul de vanzare?


A: Prin reclama (Facebook, Google) in toata tara, materiale de informare, cursuri de instruire periodice despre produse si metode de vanzare, si altele, ce vor fi clarificate la inceperea colaborarii.Sună interesant?

In aceasta perioada dezvoltam Divizia de Agenti Remote.


Trimite-ne CV-ul la hr@synapsa.roCu prietenie,

ANA RADUTA
Sales Manager
0787 452266