Care este experiența de lucru cu Synapsa?

Vezi în video alăturat o scurtă trecere prin aplicație. Synapsa conține toate funcțiunile necesare pentru administrarea resurselor firmei tale, pe o bază de date unică: vânzări, gestiune, producție, contabilitate, salarii, analiza eficienței firmei.

Ce pierzi dacă NU folosești Synapsa

Ești dependent de calculatorul din birou
Vă permiteți aceasta dependență, mai ales în condițiile actuale? Nicio altă formulă de lucru la distanță nu este atât de eficientă ca aplicațiile online. Cu Synapsa, tu și echipa ta puteți lucra de oriunde: de acasă, din deplasare, din vacanță, în condiții de securitate.
Introduci de 2 ori aceleasi date
Dacă ai mai multe programe de la furnizori diferiți, cel mai probabil că cineva va introduce din nou aceleași documente deja operate de altcineva în alt program. De exemplu, contabila va introduce din nou în programul ei facturile emise. Aveți timp și bani pentru asta?
Nu poți fi sigur pe datele tale
O bază de date unică este cea mai eficientă metodă de a organiza informațiile unei firme. Orice altă combinație de date între care este nevoie de transferuri sau sincronizări îți va furniza "mai multe versiuni de adevăr". Re-operarea datelor sau transferul dintr-o bază de date în alta, indiferent dacă este manual sau automatizat, nu pot fi ferite de fracturi, rupturi și excepții.
Nu ai toate funcțiunile software de care ai nevoie
Synapsa este un program complex, creat pentru firmele din România și perfect adaptat la realitatea economică și legislativă, precum și la "obiceiurile" de lucru din țara noastră. Uită de fișierele excel și micile programe ajutătoare.
Nu ai informații rapide
În această eră a vitezei și mobilității, dacă nu beneficiezi de noile tehnologii rămâi în urmă. Synapsa este sistemul informatic modern și inteligent ce te poate ajută să iei avans în competiție.

Cu Synapsa ai controlul în firma ta oriunde ai fi

Firma ta este eficientă? Deciziile tale de business sunt bazate pe date sigure și rapide? Fii liber și eficient împreună cu echipa ta, cu Synapsa ERP.

Prețuri
potrivite

  • Pentru start-up-uri ambițioase
  • Pentru firme medii
  • Pentru firme cu anvergură
Alege Oferta 2021
Începe gratuit

Testează aplicația online pe o bază de date demo. Vezi prezentări live. Pune întrebări. Vei primi asistentă de la echipa de implementare. Începe să lucrezi în Synapsa gratuit timp de 30 de zile.

On Premise

Pentru firmele cu anvergură mai mare, soluțiile Synapsa onPremise sunt potrivite. Cu aceleași avantaje în privința mobilității, scalabilității și complexității aplicațiilor.

“Gestiunea materiilor prime si a materialelor, a obiectelor de inventar este foarte usor de realizat, chiar pentru o persoana care nu are studii de contabilitate. Structura aplicatiei este facila si explicita. Timp relativ mic pentru introducerea documentelor si generarea stocurilor. O experienta foarte placuta, prompta si eficienta. ”
Ema Minculescu
ContabilaAvicola Poiana
“Synapsa ne ajuta la obtinerea unor rezultate cat mai corecte, cu un numar minim de erori umane. Selectiile pe care le poti face sunt un mare plus: cu un minim de informatie, poti gasi cu usurinta ceea ce cauti indiferent de perioada, intr-o baza de date de peste 10 ani. Programul ia cursul BNR automat, preia datele fiscale ale partenerilor automat, prezinta o serie de verificari automate si astfel avem siguranta ca declaratiile fiscale sunt corecte. Mai mult, la firma noastra unde sunt aproape toate spetele pe TVA intern, extern si intracomunitar, Synapsa este o unealta de mare ajutor, pe care te poti baza intotdeauna. ”
Magda Staicu
Expert ContabilNavtron