Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Sarcini / Task Management

Functiuni de 5

  • Prin intermediul acestei aplicatii se pot defini sarcini/actiuni/evenimente care sunt delegate/transmise colegilor si apoi pot fi urmarite pana la indeplinire.
  • Sarcinile pot fi urmarite de fiecare utilizator dupa cum prefera, organizate in 6 modele de vizualizare:Tabel, Calendar lunar, Ziua curenta + calendar, Sarcini intarziate + calendar , Sarcini fara termen + calendar , Ziua curenta + sarcini fara termen + sarcini intarziate. In calendar, sarcinile pot fi mutate de pe o zi pe alta cu drang & drop.
  • O sarcina poate fi transmisa mai departe unui coleg. Prin aceasta, terminalul destinatar va vedea sarcina in propriul panou de sarcini. In plus, el va fi anuntat printr-un mesaj in email si + optional (la alegerea emitentului) si printr-un mesaj sms.
  • La o sarcina se pot atasa un numar nelimitat de documente.
  • Confidentialitate. Utilizatorii pot avea drepturi de administrare pe sarcini si atunci le pot vedea pe toate emise in sistem. Un utilizator care nu este admin, poate vedea numai sarcinile pe care le-a definit el insusi, sau care i-au fost delegate.

Synapsa integreaza o gama larga de facilitati pentru organizarea si administrarea firmei.

Aplicatia este web-based, la fel ca si intregul sistem Synapsa ERP.
Toate documentele se stocheaza in cloud sau in serverul firmei.
Nu este necesar sa fii la birou pentru a lucra la intreaga capacitate.

Mai mult, Synapsa este ideal pentru companiile cu puncte de lucru aflate la distanta, pentru ca este special creat pentru a putea permite orice structura administrativa, astfel incat, in orice moment sa se poata extrage rapoarte de eficienta pe: centre, puncte de lucru, departamente, echipe, persoane.

Principalele functiuni. Integrarea in sistemul ERP

Fluxuri de documente

Synapsa contine capacitatea deosebita de a gestiona fluxuri de documente definite absolut interactiv de administratorii de sistem din cadrul societatii dvs., in conformitate cu politicile interne.

Pentru a defini un flux sau circuit de documente/aprobari, etc. nu este nevoie ca echipa de programatori Synapsa sa intervina in niciun fel - il puteti defini si apoi utiliza foare usor.

Sabloane de flux

Un sablon de flux contine toate terminalele implicate intr-un proces, definite ca si functii in societate.

Pentru a defini un sablon de flux este suficient sa alegeti, in ordine, terminalele implicate, mentionand functia pentru fiecare.

Stadiul fluxului

Utilizatorii din management sau cu drepturi de administrare pot vedea in orice moment stadiile de rezolvare ale fluxurilor, in lista fluxurilor, unde sunt afisate si in forma grafica.

Alerte prin email si sms

Programul transmite automat mesaje email catre terminalele destinatare ale sarcinilor. Utilizatorul poate opta sa trimita si sms in acelasi timp. Optional se pot trimite notificari (spre informare) si catre alti colegi care nu sunt destinatarii directi ai sarcinilor.

Aplicatia de managementul sarcinilor se integreaza cu toate celelalte aplicatii din suita Synapsa.