Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

De ce Synapsa?

Descoperă un set de beneficii ispititoare

vezi video

De ce Synapsa?

Descoperă un set de beneficii ispititoare

vezi video
Image

Prin ce diferă Synapsa de alte programe?

Când integrezi Synapsa în firma ta, o serie de lucruri (bune) se întâmplă, iar altele (rele) încetează să te mai supere.
synapsa-erp-timp

ERP&CRM

Față de multe alte soluții, Synapsa este un ERP adevărat.
Există multe programe de care poți afla. Unele dintre ele își spun ERP, dar nu conțin elemente esențiale intr-un ERP, ca de exemplu contabilitate sau producție - ceea ce contravine chiar definiției ERP-ului. Synapsa acoperă activități complexe din firmă, într-o manieră completă, intuitivă, exactă și eficientă.
Ce inseamna ERP?

Online

Față de alte sisteme ERP, Synapsa îți oferă libertate.
Synapsa este o solutie in cloud. Nu este nevoie sa instalezi nimic pe calculatoare. Vezi datele si lucreaza in Synapsa de oriunde, pe laptop sau tableta. Lucreaza de acasa, din orice oras, punct de lucru, sucursala, centru sau departament. Oriunde ai fi, esti tot in echipa.
Beneficiile unui sistem online
synapsa-erp-control
synapsa-erp-Libertate

Integrat

Față de alte sisteme ERP, Synapsa este complet integrat.
Orice înregistrare în Synapsa produce automat toate efectele în tot sistemul, într-un mod suplu, rapid și riguros. (De exemplu, în alte programe, daca stergi o factura din programul de facturare, trebuie sa nu uiti sa faci acest lucru, din nou, si in contabilitate si in gestiune - iar acest lucru duce la rapoarte eronate.) Synapsa are o arhitectura interna inteligenta, de incredere.
Ce înseamnă integrat?

Românesc, creat pentru firme românești

Față de sistemele ERP internaționale, Synapsa are contabilitate, gestiune, salarii, declaratii fiscale românești.
Acest lucru n-are nicio legătură cu încurajarea industriei românești de software. Pur si simplu, pentru tine, ca utilizator de software, este mult mai eficient sa lucrezi cu un ERP care are toată fiscalitatea românească + ERP si CRM la standarde internaționale. În schimb, dacă folosesti un ERP&CRM + un program separat pentru contabilitate sau salarii este pierdere de timp, energie si bani.
De ce să folosești software românesc?
Synapsa Erp ordine
Synapsa Erp Autonomie

O singură bază de date, dar roluri diferite

Față de alte programe care au nivele de acces, in Synapsa poti sa ai numar nelimitat de roluri
Fiecare membru al echipei este diferit. Exemplu: casiera Maria de la Magazinul 3 trebuie sa acceseze in program numai casieria si nimic altceva. Mai mult, ea trebuie sa vada numai inregistrarile create de ea. Sefa de magazin trebuie sa vada toata casieria. Sefa contabila trebuie sa acceseze toate casieriile. Directorul de vanzari trebuie sa vada toate informatiile legate de vanzari, incasari, liste de preturi si tarife. Toate aceste tipuri de drepturi de acces se pot configura cu finete in Synapsa, astfel incat confidentialitatea datelor sa fie asigurata, in conditiile in care toata echipa lucreaza simultan in aceeasi baza de date.
Roluri de acces
Configurarea confidentialitatii

Rapoarte pentru stat, rapoarte pentru manager

Față de alte programe care au rapoarte pentru stat, Synapsa are rapoarte si pentru manager. Fata de alte programe care au rapoarte financiare de management, Synapsa le are si pe cele fiscale pentru statul român
Synapsa iti da posibilitatea de a inregistra informatii complexe alaturi de toate tranzactiile comerciale, iar in baza acestora se pot extrage rapoarte de management si indicatorii de performanta configurati special pentru firma ta. Nu este nevoie sa introduceti de doua ori tranzactiile firmei pentru a avea rapoarte atat pentru declaratiile fiscale, inclusiv bilant, contul de profit si pierdere, etc, cat si pentru rapoartele de management necesare in firma ta.
Organizarea firmei in contextul digitalizarii
Analiza financiara pe centre de cost/profit
Synapsa Erp Eficienta
 

Scapa de consumuri de resurse in IT

Când sistemul informatic din firma ta se bazează pe programe instalate pe calculatoare, trebuie sa te asiguri că programele sunt re-instalate pe calculatoare ori de cate ori este necesar. In plus, ca este asigurata prin retea interna/externa conectivitatea cu serverul central - daca este o solutie client-server. Daca e o solutie mai veche, cu baza de date instalata sau partajata pe fiecare calculator (gen Saga) atunci trebuie sa te asiguri ca reteaua locala functioneaza fara nicio intrerupere, altfel bazele de date se pot strica. Pentru asta, ai mereu nevoie de personal calificat pentru intretinere hardware, retele si instalarea aplicatiilor. N-ar fi bine sa poti face economie de aceste resurse?

Nu poti ajuta echipa atunci cand esti in calatorie?

E adevarat ca atunci cand mergi in vacanta, ideea este sa te de-conectezi. Dar daca nu iti poti vedea TOATE datele firmei decat atunci cand esti la birou sau acasa, (datorita dificultatilor tehnice date de solutiile invechite tehnologic), cum poti sta linistit? E adevarat si ca anumiti manageri sunt atat de priceputi incat treaba merge perfect si fara ajutorul lor. Daca esti din aceasta categorie, jos palaria! (si te rugam respectuos sa ignori acest punct) :)

Nu o mai suna pe contabila in weekend

E uneori jenant sa o suni pe contabila pentru a o intreba despre situatie in weekend sau seara - adica exact atunci cand ai in sfarsit putina liniste ca sa iti faci analiza activitatii. Este adevarat ca anumite raspunsuri iti poate da numai ea (uneori ghicind ce doresti) intrucat calculatoarele inca nu au ajuns atat de "destepte" ca oamenii (nici Google nu iti ghiceste gandul). Dar Synapsa iti da imediat multe dintre raspunsurile pe care le cauti in mod curent, ca de exemplu, cat mai ai de plata la furnizori si cand, cati bani sunt in casierie azi, care este TVA de plata pana in acest moment. N-ar fi bine sa vezi situatia direct in locul unde s-ar uita si contabila ta pentru a-ti raspunde?

Synapsa în Interior, se vede în Exterior

Faptul că ai implementat un sistem informatic performant INTERN se vede în EXTERIOR în multe feluri. De exemplu, clienții tăi sunt serviți mai rapid, datele tale sunt mai exacte decat ale furnizorilor sau altor parteneri comerciali. Ești informat la timp, iar asta se simte, se vede și îți dă un plus de siguranță în orice nouă acțiune.

Synapsa ne ajuta la obtinerea rezultatelor corecte, cu minim de erori umane. Selectiile pe care le poti face sunt un mare plus: cu un minim de informatie, poti gasi cu usurinta ceea ce cauti indiferent de perioada, intr-o baza de date de peste 14 ani.

Magda Staicu Navtron

Gestiunea materiilor prime si a materialelor, a obiectelor de inventar este foarte usor de realizat, chiar pentru o persoana care nu are studii de contabilitate. Structura aplicatiei este facila si explicita. Timp relativ mic pentru introducerea documentelor si generarea stocurilor. O experienta foarte placuta, prompta si eficienta.

Ema Minculescu Avicola Poiana

Folosim aceasta suita de programe inca din 2002. Din 2014 am inceput sa lucram cu Synapsa ERP. O prietenie indelungata.

Gabriel Arvinte Newset Mobilier
Căutând

Programul Perfect

Programul perfect, “nr.1”, “cel mai”, “unicul”… probabil că nu s-a inventat încă  - cel puțin nu în sfera sistemelor ERP. Dar poți găsi programul perfect PENTRU FIRMA TA.

Ar putea oare toți oamenii să prefere, de exemplu, același model de mașină, câtă vreme unul prețuiește mai mult viteza, altul spațiul pentru familie, comfortul, tehnologia, siguranța, eleganța sau statusul social? Probabil că nu. Totuși, un anumit model poate satisface o mare categorie de utilizatori  -  dar asta numai dacă are un set bine dozat și configurabil, din toate aceste beneficii + prețul potrivit.

Synapsa are viteză (bază de date performanta) și autonomie (online, pe orice dispozitiv), are caroserie elegantă (interfata faina) și dotări inteligente și configurabile. Siguranță la bord (securitate) și spațiu pentru întreaga echipă (programe si roluri pentru toți).

Este oare modelul PERFECT PENTRU FIRMA TA? Te invit să citești broșura, să vezi un tur virtual de 360 de grade. Ia-ți echipa și faceți un drive-test. Află și amănuntele despre rodaj, service, asistență, cărți tehnice. Synapsa te așteaptă gata de călătorie.

PS (dacă ai deschis pagina direct aici) Synapsa nu e o mașină, este un sistem informatic. De cursă lungă :)