Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Mentenanța sistemului

Intretinere, dezvoltare, documentarementenanta sistemului software Pentru ca sistemul sa functioneze in conditii optime si sa fie cea mai buna alegere pentru utilizatorii lui, este nevoie ca o serie de activitati sa fie indeplinite in mod continuu de catre echipa Synapsa.

Mentenanta

Mentenanta serverelor implica
- monitorizarea paramentrilor de functionare a serverelor
- actualizarea sistemelor de operare si a tuturor softurilor de baza necesare pentru ca serverele sa functioneze
- backup
- innoirea licentelor de software
- certificate de securitate
- innoirea licentelor pentru domeniile web

Mentenanta bazelor de date necesita
- monitorizarea parametrilor de functionare a bazelor de date
- actualizarea software-ului de baze de date
- backup

Mentenanta aplicatiei
- mentinerea aplicatiei actuala dpdv legislativ (conturi contabile, declaratii fiscale, modele de formulare in contabilitate, gestiune, productie, facturare, resurse umane si salarii, cote de TVA, etc)
- mentinerea aplicatiei actuala dpdv a tehnologiei interfetelor

Dezvoltarea aplicatiei

Intr-un domeniu care se dezvolta atat de rapid ca tehnologia informatiei, noutatile apar frecvent, dispozitivele devin mai puternice, tehnologii noi apar iar altele vechi pot disparea rapid. Noi oportunitati de dezvoltare pot face viata mai usoara utilizatorilor - daca programatorii isi dedica energia pentru a le gasi utilizarea cea mai buna :)

Echipa de dezvoltare Synapsa lucreaza permanent pentru a crea noi functiuni si a imbunatati experienta de lucru a utilizatorilor.

Documentarea aplicatiei

Noutatile sunt prezentate in Synapsa in flux continuu, pe trei canale:

Documentatia

Documentatia este colectia (online) a informatiilor despre utilizarea aplicatiei, organizate pe categorii de programe (ex: contabilitate, vanzari, gestiune, s.a.). Documentatia cuprinde atat texte explicative, cat si imagini si tutoriale video.
Gasesti linkul catre Documentatie in pagina home a aplicatiei, in partea centrala stanga.

Noutatile

Noutatile cuprind lista cronologica a noilor functiuni introduse in aplicatie. Sunt explicatii text, poze si scurte filme demonstratie.
Vezi lista noutatilor, in ordine invers cronologica (cele mai noi sus), in pagina home a aplicatiei, in coloana din dreapta.

Istoricul modificarilor (change log)

Istoricul modificarilor (change log) contine toate modificarile in aplicatie, fie ca sunt functiuni noi, fie ca sunt corectii, eliminari de functiuni sau corectarea anumitor erori sau disfunctii. Istoricul este organizat in ordine invers cronologica, pe programe.