Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Studiu de caz Jordan European Internet

  • Perioada: 2018
  • Nr. utilizatori: ~50
  • Website: jcs.jo

Info Proiect:

Jordan European Internet este o companie care furnizeaza servicii de internet si TV in Amman, Iordania.

Utilizeaza aplicatii special create de echipa Mnemos pentru gestionarea activitatii legate de construirea si administrarea retelei de fibra optica.

Harti si Grafuri

In aplicatii sunt utilizate harti si sunt evidentiate traseele de cabluri pe baza coordonatelor geografice, atat sub forma de arbori cat si trasee inverse.

CRM

Sunt create aplicatii pentru gestionarea abonatilor, ce acopera activitatile de contractare, facturare si incasare. Sunt trataet toate situatiile in care abonatii sunt deconectati sau reconectati pentru plata/neplata.

Instalari si deranjamente

Pentru gestionarea deranjamentelor sunt create aplicatii accesabile pe tablete de catre echipele de interventie, prin care acestia primesc datele necesare rezolvarii interen, atat datele clientilor finali, cat si datele referitoare la toate caracteristicile fibrei, in relatie cu structura de cabluri si conectori.

Casierii

Pentru incasarile in numerar, este creata o aplicatie speciala pentru casierii. Cu ajutorul acesteia se pot crea contracte noi, se pot dschide conturile online, incasari sau retururi de garantii, s.a.

My Account

Clientii pot face plati catre companie si cu cardul online. Pentru aceasta, este dezvoltata aplicatia MyAccount, in care pot vedea serviciile curente, pot face plati, pot cere schimbari de servicii, de locatie sau semnala deranjamente.

Engleza si Araba

Aplicatiile sunt utilizate de catre operatori din mai multe orase din lume si sunt in limba engleza. Anumite parti din aplicatii sunt si in limba araba.

Intregul sistem este online (web-based).

Aplicatii utilizate in acest proiect

JCS CRM, JCS Cash, Fiber, Fiber Maintenance, MyAccount

Alte proiecte