Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Capitaluri

Functiuni de 5

  • Formule predefinite, pentru operatorii fara studii de contabilitate, pentru toate operatiunile din clasele 1- Capitaluri, 2- Imobilizari si respectiv 6-Cheltuieli, 7- Venituri.
  • Chiar daca esti un contabil obisnuit sa opereze rapid, nu este nevoie sa tii minte monografia contabila a oricarui cont. Synapsa te ajuta cu machete automate.
  • Pentru orice nota atipica, poti folosi oricand sistemul de inregistrare de note fara predefinire. Acesta te ajuta sa alegi conturile din planul de conturi al firmei, sa multiplici seturi de note contabile repetitive.

Synapsa Financiar-Contabilitate este profund integrat cu intreg sistemul ERP, asigurand inregistrarea contabila, automata, instanta, a oricaror tranzactii economice din interiorul firmei sau in legatura cu partenerii comerciali. Aria de functiuni de financiar-contabilitate cuprinde aplicatiile de Contabilitate, Financiar, Comercial, Capitaluri si Imobilizari. Ele sunt interdependente si accesibile din acelasi meniu rapid.

Principalele functiuni. Integrarea in sistemul ERP

  • Toate operatiunile contabile din clasele 1- Capitaluri, 2- Imobilizari si respectiv 6-Cheltuieli, 7- Venituri - in special cele care nu sunt in legatura cu tertii sau trezoreria.
  • Machete configurabile de operare.
  • Importuri de liste de operatii.
Synapsa Financiar-Contabilitate este profund integrat cu intreg sistemul ERP, asigurand inregistrarea contabila, automata, instanta, a oricaror tranzactii economice din interiorul firmei sau in legatura cu partenerii comerciali.