Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Testează Synapsa Cloud ERP

Descopera un sistem ERP cu adevarat integrat, mobil, flexibil, cu interfata intuitiva, creat în România.

Ce urmează?

Suntem in era vitezei si vrem sa vedem de indata informatiile care ne intereseaza. Este Synapsa sistemul potrivit pentru firma ta? Poti afla cu usurinta.
 • 1
  Testezi Synapsa
 • 2
  Alegi un pachet de aplicatii si servicii
 • 3
  Începi să folosești
1. Testezi aplicatia

De indata ce trimiti solicitarea, un consultant se va ocupa de cazul tau.

Daca ai ales sa vezi aplicatia pe o baza de date demo, iti va deschide cont pe o baza de date populata deja cu inregistrari de exemplu. Ajuta-l cu informatiile tale. In functie de acestea, va alege o anumita baza de date mai potrivita. De exemplu, daca la domeniul de activitate scrii "medical", nu va sti daca este vorba de servicii medicale sau vanzare de aparatura medicala sau consumabile, iar acestea sunt activitati diferite din punctul de vedere al cerintelor fata de aplicatie.

Consultantul iti va deschide cont pe o baza de date noua, daca ai bifat aceasta optiune. Poti bifa ambele optiuni - si atunci vei accesa cele doua baze de date cu acelasi cont de utilizator.

Vei primi datele de acces in aplicatie prin email. Contul este activ timp de 14 zile.

Consultantul te va suna pentru a stabili data prezentarii - daca ai bifat aceasta optiune. In functie de specificul firmei tale, prezentarea va fi pregatita de un anumit consultant, pe o anumita baza de date demo. Scrie-ne datele cat mai clar in formular, ca sa scurtam procesul.

Daca aplicatia nu iti convine, din orice motiv, interactiunea noastra se opreste aici, cu beneficiul ca tu afli cum este Synapsa, iar noi aflam ce doresti sa ai intr-un program ERP online si nu gasesti in Synapsa.

demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp
demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp

Alege din timp pachetul potrivit pentru firma ta.

Un consultant te va ajuta sa alegi cea mai buna formula si iti va raspunde la toate intrebarile legate de contractare si derularea colaborarii in continuare.

Poti opta pentru un abonament SaaS lunar sau anual sau licente On Premise. Intreaba despre tot ce ai nevoie - in portofoliul Synapsa exista si alte aplicatii in afara celor listate. De asemenea, se pot dezvolta aplicatii specifice si/sau functiuni care sa vina in completarea sistemului ERP & CRM existent.

Grabeste-te sa te folosesti reducerea substantiala din aceasta perioada - este oferita pentru scurt timp si numai acum.

3. Începi să folosești Synapsa

Nicio firma nu este la fel cu alta, si de aceea fiecare proiect este unic. Ai ales din pachetul de functiuni pe acelea pe care le doresti. Daca sunt necesare customizari sau integrari cu alte sisteme, atunci au fost identificate in perioada de testare. Ele au fost tarifate suplimentar, sau nu, in functie de specificitate/generalitate, cantitate si nivelul de dificultate.

Implementarea poate fi un proces rapid de numai o luna, sau se poate intinde pe mai multe luni, in functie de anvergura firmei. Citeste mai mult despre Implementarea Synapsa.

Lista serviciilor de implementare este descrisa aici.

Lista serviciilor incluse in abonamentul SaaS este aici.

Te asteptam sa lucram impreuna cu eficienta.

demonstratie-gratuita-synapsa-cloud-erp

Te ajutăm să testezi Synapsa

 • Timp de 14 zile
 • Poți vedea o firma Demo, deja populată cu date
 • Poți începe pe o firmă nouă
 • 1 prezentare prin Teamviewer/Zoom
 • 1 oră de asistență
 • Asistență în chat/email/telefon
 • Asistență la configurare
 • Documentație online
 • 3 conturi de acces diferentiate
 • Testează funcțiunile [Synapsa Premium]
Testează cu asistență

ONLINE GRATUIT

Întreabă-ne orice în perioada de testare
0

Povestea implementării

Nicio firma nu este la fel ca celelalte. De multe ori auzim expresia "la firma noastra este diferit". Parcursul urmarit de la prima manifestare a dorintei de informatizare a activitatii si pana la obtinerea unui sistem fluent este o poveste unica, cu introducere, intriga, desfasurarea actiunii si personaje care contribuie la implinirea deznodamantului. Si cand totul este gata, povestea continua cu un alt episod, pentru ca piata se schimba si incepe o noua etapa de dezvoltare.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Avant'Sys Green Energy Echipamente - Bucuresti

Avant`Sys Green Energy a implementat Synapsa incepand cu iulie 2021. Domeniul de activitate implica achizitionarea de echipamente, din tara si din import, proiectarea sistemelor, asamblarea si livrarea catre clienti, insotita de serviciile de instalare. Intrucat se lucreaza la comanda, multe dintre sistemele livrate sunt unice...

povesti-de-succes-synapsa-erp
Dancomp Fabrică de mobilă - Buzău

Producator de mobila care detine mai multe magazine si depozite in Buzau. Comercializeaza o gama larga de produse proprii dar si alte piese de mobilier sau accesorii de la furnizori. Provocarile au fost organizarea depozitelor, a productiei atat de serie cat si la comanda, vanzarile, contabilitatea.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Sultan Prodexim Fabrică de dulciuri - Medgidia, Constanta

Sultan produce si comercializeaza dulciuri in zona Dobrogei si la export. Avand o echipa de peste 50 de salariati, avea nevoie de inregistrarea productiei si a consumurilor de materii prime, precum si de gestionarea facturacturarii si livrarilor.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Termoclass Termopane - Tecuci/Barlad

Un grup de firme ambitios, care reuseste sa aiba succes si profitabilitate pe o piata foarte concurentiala. Nevoia de a utiliza un ERP performant a venit din necesitatea de a scala afacerea, in conditiile tinerii sub control a unei marje putin comfortabile.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Avicola Poiana Fermă de curcani - Poiana, Constanța

Aproape orice firma care a avut necesitatea analizei activitatii a pornit de la Excel. Cei de la Poiana aveau complicate analize ale productiei pe loturi, pe care ulterior le-au transpus in Synapsa ERP, impreuna cu intreaga activitate.

povesti-de-succes-synapsa-erp
Holfin Insurance Reinsurance Broker Broker de asigurari - Bucuresti

Holfin Insurance Reinsurance Broker foloseste aplicatia 24Broker. Aceasta permite ofertarea si emiterea electronica a politelor de asigurari si alte functiuni de gestionare a relatiei cu clientii, agentii proprii, s.a. Pentru a fluidiza activitatea si a elimina redundanta operarii in contabilitate, echipa Synapsa impreuna cu cea de la 24Broker au realizat interfatarea celor doua aplicatii.

Descoperă un sistem ERP 100% integrat, mobil, românesc

Nu este nevoie de sincronizari de date, salvari sau exporturi. Vrei sa ai toate informatiile in timp real?

Ce beneficii obtii?

Firmele care au ales Synapsa ERP au obtinut: cresterea eficientei, datorita imbunatatirii comunicarii in echipa si eliminarii activitatilor redundante, micsorarea timpului de raspuns catre clienti, mai multa ordine, disciplina, corectitudine si responsabilitate interna. Acestea au condus la cresterea controlului si a scalabilitatii companiilor.

Mai multe

De ce Synapsa?

Synapsa este un sistem ERP 100% integrat, 100% mobil si 100% românesc. Contine un nucleu de contabilitate puternic, excelent structurat si flexibil, care da posibilitatea obtinerii in timp real atat a raportarii financiare catre stat, cat si a analizei interne a indicatorilor de performanta proprii. Gestiune completa, vanzari, resurse umane si toate fluxurile de date obisnuite intr-o firma.

Afla mai mult

Lucrul la distanta

Synapsa usureaza lucrul in echipa la distanta astfel: 1) se poate folosi de pe computer, tableta sau smart phone, fara instalare, in conditii de securitate si confidentialitate, 2) contine managementul documentelor in cloud, 3) orice set de date poate fi exportat in diverse formate electronice si transmis imediatat pe mail, 4) suportul din partea echipei Synapsa este asigurat online prin tichete, chat live si Team Viewer.

Citeste
+
Utilizatori
+
Functiuni in aplicatie
k+
Documente procesate lunar
+
Ani de experienta