De 20 de ani în România

Și afacerea ta merită un soft bun: Synapsa

Istoric

 • 1996
  Începutul
  Primele aplicatii de contabilitate si gestiune. Pe atunci in Fox Pro. Primele contacte cu firme care aveau necesitati reale pe care le rezolvau prin intermediul aplicatiilor noastre informatice.
 • 2004
  Activitatea progresează
  Între 1999 și 2004 au fost ani de muncă multă și din ce în ce mai multe satisfacții. Firma noastră creștea, echipa noastră se făcea din ce în ce mai numeroasă, anvergura proiectelor creștea și ea. Aveam deja un set considerabil de aplicații în ERP, CRM si BI, pe baze de date Oracle. Clienții noștri erau firme din ce în ce mai mari și cu necesități din ce în ce mai provocatoare, atât din punct de vedere informatic, cât și al implementării, asistenței și mentenanței.
 • 2008
  Un nou început
  În 2008 am luat hotărârea de a ne separa. Echipa noastră s-a divizat. Era o perioadă de maxim economic dar și de mare avânt al internetului și aplicațiilor web. Am început să învățăm cât mai multe despre programarea pentru internet, de la site-uri web, design și optimizare SEO și până la crearea aplicațiilor complexe ERP - programarea pentru web fiind complet diferită de programarea aplicațiilor desktop, pentru sisteme de operare Windows.
 • 2012
  Lansarea în web
  Între 2008 și 2012 am creat setul de aplicații Synapsa ERP, pe baze de date sql și interfețe web. În ianuarie 2012 sistemul a început să fie utilizat de primul client. Treptat, toții clienții noștri, care utilizau vechile aplicații client-server (Mnemos Applications) au trecut la utilizarea noilor aplicații Synapsa. Bazele de date au fost păstrate, asigurându-se trecerea lină la noul sistem, putându-se lucra în paralel în ambele sisteme, o bună perioadă de timp. Toți clienții nostri au inceput sa utilizeze aplicațiile Synapsa, fie din calculatorul de la birou, fie de pe orice dispozitiv mobil inteligent.
 • 2020
  Dezvoltare
  Astăzi, Synapsa este soluția practică și complexă pentru firmele mici și medii din România, de la start-up-uri până la companiile cu mii de angajați. "Inima" sistemului are deja 24 de ani de experiență și e mai activă ca niciodată.

Începe acum cu echipa ta!

 • Vezi tutoriale și filme demonstrative
 • Vezi aplicatia online pe o baza de date demo
 • Programează o prezentare online a aplicatiei
 • Porneste sa folosesti Synapsa in firma ta
Afacerea ta merită un soft bun?
Da! Încep acum!