Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Parteneri si colaboratori
Te gândești să intri în vânzările de software?

Te gândesti să intri în vânzările de software? Nu există moment mai bun decât acum. Cererea de software este mare in toate industriile, de la comert si servicii până la constructii si agricultură.

Software-ul este cea mai minunată marfă

Software-ul este cea mai minunată marfă inventata. Spre deosebire de produsele fizice, poate fi livrat fara sa fie transportat si spre deosebire de servicii, poate fi vazut si testat fara a implica niciun cost direct.

SYNAPSA este cel mai eficient sistem informatic

SYNAPSA este cel mai eficient sistem informatic pentru firmele din Romania, avand un cumul de caracteristici care il face unic:
1. Sistem ERP+CRM cu peste 25 de module integrate, din care clientii pot alege
2. 100% online, accesibil pe orice dispozitiv inteligent
3. Actualizat permanent cu cele mai noi tehnologii si functiuni
4. Frumos, rapid si modern
5. Produs in Romania, in concordanta cu legislatia in contabilitate si salarii
6. 25 de ani de experienta
7. Excelent in industrii variate
8. Flexibil pentru firme diverse (de la mai putin de 10 la peste 1000 de salariati)
9. Drepturi de acces diferentiate
10. Preturi convenabile afisate in site.

Produsele si serviciile Synapsa sunt din urmatoarele categorii: Licente On Premise (vanzare clasica), Abonamente SaaS Anuale sau Lunare, Implementare, Customizari. O vanzare poate sa includa o combinatie dintre acestea.

Te invitam sa faci parte din comunitatea de afaceri Synapsa Sales Partners.
Synapsa Sales Partners

Modele de colaborare

Referrer
Transmite catre SCS lead-uri calificate, care au o probabilitate rezonabila de concretizare. Daca vanzarea se realizeaza de catre SCS, colaboratorul primeste comision de 10% din valoarea licentelor contractate - SaaS sau On Premise. Referrerul nu primeste comision din valoarea serviciilor (implementare sau customizari) contractate. Plata comisionului se realizeaza dupa incasarea contractului de catre SCS.

Agent/Agentie
Identifica lead-uri si se ocupa de procesul de vanzare pana la stadiul de contractare. Contractul se realizeaza de catre SCS si se semneaza cu clientul. Agentul/Agentia primeste comisionul de 25% pentru licentele contractate (SaaS sau On Premise) + 5% din serviciile contractate (implementare si customizari). Agentul/Agentia nu presteaza niciun fel de servicii catre client, in legatura cu tranzactia Synapsa, in afara procesului de contractare. Plata comisionului se realizeaza dupa incasarea contractului de catre SCS.

Integrator
In plus fata de o Agentie, Integratorul contribuie in mod substantial la implementare. Integratorul poate contracta cu clientul onorariul pentru serviciile proprii de implementare.

In cadrul programului de parteneriat, Synapsa Cloud Solutions (SCS) ofera:

• Cursuri gratuite de vanzari
• Cursuri periodice despre produse
• Materiale de marketing
• Conturi online pentru testare si demonstratii
• Discount pana la gratuitate pentru utilizarea Synapsa ERP & CRM in folosul propriu, in functie de nivelul colaboratorului in cadrul parteneriatului

Contract
Contractul este de colaborare intre doua persoane juridice, deci colaboratorul trebuie sa aiba SRL, PFA sau alte forme juridice.

Comunicare la distanță
Contactul dintre echipa SCS si colaboratori este in principal online prin conferinta Zoom, cu frecventa saptamanala. Orice forma de comunicare este agreata si incurajata, cata vreme contribuie la buna colaborare in echipa. Colaboratorul isi stabileste programul dupa cum doreste, mentinand canalele de comunicare deschise (telefon, chat, etc) in limite si la intervale rezonabile.

Fara indemnizatie fixa
Nu se acorda indemnizatii fixe (daca nu sunt vanzari, nu sunt venituri).

Fara recurență
Comisionul pentru abonamentele contractate se acorda o singura data.

Fara target minim
Nu exista target minim de vânzări.

Zone
Orice colaborator poate prospecta in orice oras. Prin exceptie, daca un colaborator are rezultate peste medie intr-o anumita zona, poate obtine exclusivitate.

Industrii
Orice colaborator poate prospecta in orice industrie. Prin exceptie, daca un colaborator are rezultate peste medie intr-o anumita industrie de nișă, poate obtine exclusivitate.

Lead-uri
Echipa SCS poate transmite lead-uri provenite din campaniile de marketing catre colaboratori in cazul in care sunt din acelasi oras sau au expertiza in acele industrii. Colaboratorii pot transmite lead-uri in cazul in care nu pot realiza vanzarea, asigurandu-si astfel cel putin comisionul de referinta, in cazul in care vanzarea se realizeaza de catre echipa SCS.

Acreditare
Un colaborator este acreditat in momentul in care poate reprezenta SCS in fata clientilor potentiali. In cadrul unei Agentii, aceasta este acreditata daca are cel putin un salariat acreditat. Acest status este determinat in baza de interviu, in urma parcurgerii cursurilor introductive de produs si de vanzari. SCS produce periodic cursuri si materiale de informare iar partenerul are obligatia de a se mentine informat cu privire la acestea. Dupa acreditare, partenerii pot folosi marca Synapsa Sales Partners pe cartile de vizita si in corespondenta cu clientii potentiali.

Sună interesant?

Te așteptăm sa ne contactezi la
sales@synapsa.ro
hr@synapsa.ro
tel. 0787 574496

Vino si tu alaturi de noi!