Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Parteneri si colaboratori
Oportunitatile de afaceri pe care le poti avea cu noi sunt interesante si profitabile, pentru ca oamenii vor din ce in ce mai mult solutii complete, care, de cele mai multe ori implica mai multe profesiuni.

De exemplu, doresc un contabil si in acelasi timp si un program in care sa poata vedea rezultatele afacerii sau sa lucreze in echipa. Sau pot sa porneasca de la necesitatea de a avea un program de gestiune si constata ulterior ca le trebuie si servicii de contabilitate.

Vezi si beneficiile Parteneriatului cu cabinetele de contabilitate

Sau doresc un site de prezentare/ magazin online si apoi un program care sa ii ajute cu gestiunea, facturarea, contabilitatea, etc. Dar, la fel de bine, necesitatea poate porni si invers, avand deja un program, sa doreasca sa inceapa sa vanda si in online.

Sau doresc software dar au nevoie si de servicii de intretinere de hardware si retele sau furnizare de solutii de internet.

In aceste cazuri, este ideal sa le putem oferi solutii despre care stim ca functioneaza si sa ii indreptam catre partenerii nostri. Pe de alta parte, chiar si in cadrul unei profesiuni, exista multe specializari si, de aceea, e bine sa poti alege si dintre parteneri pe cei care pot aduce cele mai mari beneficii clientului. Iar ca furnizor, este preferabil sa poti alege si pune prioritate pe clientii pe care ii poti servi cel mai bine.

Win-win! sau mai bine zis win-win-win! pentru toate cele trei parti implicate :)

Vino si tu alaturi de noi!