Synapsa este sistemul potrivit pentru domenii diverse, fie ca sunt servicii, productie sau vanzari
“Synapsa e ușor de utilizat și te ajută să nu greșești, fără să te restricționeze. Pentru că majoritatea notelor contabile sunt automate, chiar și dintre cele mai complexe, mă pot concentra nu numai la detaliile înregistrării documentelor primare, ci mult mai mult la acele lucruri care sunt cu adevărat importante pentru bunul mers al firmei.”
Elena Coldea
ContabilaArna Com
“Platforma Synapsa ne permite să facem servicii mai rapide, de calitate mai bună și să menținem clienții mai bine informați. Iar clienții mulțumiți plătesc întotdeauna la timp.”
Cristina Drăghici
AdministratorTotal Info
“Gestiunea materiilor prime si a materialelor, a obiectelor de inventar este foarte usor de realizat, chiar pentru o persoana care nu are studii de contabilitate. Structura aplicatiei este facila si explicita. Timp relativ mic pentru introducerea documentelor si generarea stocurilor. O experienta foarte placuta, prompta si eficienta. ”
Ema Minculescu
Avicola Poiana
“Synapsa ne ajuta la obtinerea unor rezultate cat mai corecte, cu un numar minim de erori umane. Selectiile pe care le poti face sunt un mare plus: cu un minim de informatie, poti gasi cu usurinta ceea ce cauti indiferent de perioada, intr-o baza de date de peste 10 ani. Programul ia cursul BNR automat, preia datele fiscale ale partenerilor automat, prezinta o serie de verificari automate si astfel avem siguranta ca declaratiile fiscale sunt corecte. Mai mult, la firma noastra unde sunt aproape toate spetele pe TVA intern, extern si intracomunitar, Synapsa este o unealta de mare ajutor, pe care te poti baza intotdeauna. ”
Magda Staicu
Expert ContabilNavtron
+3590 utilizatori
3590
Utilizatori
+20 ani de experienta
20
Cu firmele din Romania
+470 de functiuni
470
Functiuni in aplicatie
+390 de rapoarte
390
Rapoarte interactive
“Am optat pentru a utiliza aplicatiile Synapsa de pe serverul nostru. Folosim gestiunea, contabilitatea, facturarea si salariile.”
Carmen Pantazi
KRAFT MOTORS
“Folosim programele Mnemos inca din anul 2002. Din martie 2014 am inceput sa lucram cu Synapsa ERP. O prietenie indelungata.”
Gabriel Arvinte
NEWSET MOBILIER
“In firma noastra folosim aplicatiile Mnemos din 2008. Platforma Synapsa ne permite sa facem servicii mai rapide, de calitate mai buna si sa mentinem clientii mai bine informati.”
Cristina Draghici
TOTAL INFO

Începe acum cu echipa ta!

  • Vezi tutoriale și filme demonstrative
  • Vezi aplicatia online pe o baza de date demo
  • Programează o prezentare online a aplicatiei
  • Porneste sa folosesti Synapsa in firma ta
Testează o lună gratuit

Începe gratuit în primele 30 de zile.