Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site.
Politica de utilizare a cookie-urilor 

Studiu de caz Idacas

Info Proiect:

Activitatile firmei includ livrarea si serviciile de instalare de tamplarie pvc, rulouri exterioare, usi de garaj, usi interioare, feronerie si altele din aceasta gama, pe o arie extinsa pe mai multe judete.

Specific: Sistemul Synapsa a fost implementat in regim Software as a Service, pe server dedicat, pentru: - administrarea lucrarilor, evidentierea consumurilor de materii prime si calcularea preturilor de productie - gestionarea materialelor, materiei prime, a produselor si a marfurilor - facturare si gestionarea v?nzarilor si livrarilor - contabilitate - comercial si financiar - mijloace fixe - personal si salarii - analiza eficientei activitatii.

Au fost definite o serie de indicatori personalizati si rapoarte atat de sinteza cat si de detaliu, pentru a studia marja comerciala si profitabilitatea pe: locatii de vanzare, tipuri de produse, tipuri de cheltuieli, contracte si lucrari.

Exista mai multe firme in cadrul grupului si, periodic, se realizeaza consolidarea acestora intr-o singura baza de date, pentru a analiza profitabilitatea in totalitate. Synapsa faciliteaza consolidarile intre sucursale sau entitati din acelasi grup de firme.

Alte proiecte